úterý 8. prosince 2015

Anatomické vs. kulaté implantáty

Anatomické implantáty nemusí být vždy ta nejlepší přirozená volba. Konzultace s lékařem a zkoušení implantátu je při tomto výběru nejdůležitější.

Co se týče typu implantátů, na trhu se vyskytují dva základní druhy a to implantáty anatomické a kulaté. Anatomický implantát, který má tvar kapky, je obecně znám jako ten „přirozený“. Taky jsem byla na začátku přesvědčená, že chci anatomické implantáty, abych nevypadala jako nějaká laciná pornoherečka. Později jsem ale zjistila, že se to nedá takhle úplně generalizovat. Tím, že má implantát tvar kapky, většina jeho objemu je v jeho spodní části a tak moc záleží na tom, kolik vlastního objemu mají prsa původní. V mém případě (kdy prsa moc objemu ve své horní části nemají) by vložení kapkovitého implantátu způsobilo, že by můj dekolt zůstal pořád prázdný a objem by byl jenom ve spodní části poprsí. Obávám se, že to by nejen nevypadalo hezky, ale bylo by to také hodně nepřirozené. Od doktora jsem se taky dozvěděla, že vložením kulatého implantátu pod sval se tento implantát taky trochu „zmáčkne“ a vytvoří mírně kapkovitý tvar. 

Takže vložení kulatého implantátu nemusí vždy znamenat nepřirozené pomeranče. Nepřirozený kulatý tvar může spíše působit nesprávně zvolená velikost, o čem píšu v příspěvku Jakou zvolit velikost prsních implantátů?


Anatomické implantáty bývají v porovnání s kulatými obvykle dražší, ale nejedná se o závratné rozdíly. Níže pro představu vlevo fotografie poprsí s anatomickými implantáty a vpravo s kulatými.

1 komentář:

  1. Koukám, že nechat si zvětšit prsa je docela věda :-D . Taky už se na to těším, jen co dokojím, tak se na jejich zvětšení objednám. Zatím jsem akorát podstoupila labioplastiku zde . Tyto dvě věci potřebuju po porodu trochu vylepšit :-) . Ještě, že je v dnešní době možný fakt skoro všechno.

    OdpovědětVymazat

Komentáře